Expressen sänder STCC-finalen LIVE

Expressen och över 100 magasin samt 50 lokaltidningar sänder helgens STCC Grande Finale på Mantorp Park LIVE i ett samarbete mellan STCC och Bonnier.

- STCC Grande Finale på Mantorp Park är en av hörnstenarna i svensk motorsport och vi är mycket glada över att kunna erbjuda avgörandet live till en bredare publik via Expressen, med flera, via samarbetet med Bonnier, säger Micke Bern, vd för STCC.

- 2024 är den 21:a gången som STCC-finalen körs på Mantorp Park och traditionsenligt går titelkampen hela vägen till målsnöret. Dessutom blir det en historisk final då det är första gången vi kröner en elektrisk STCC-mästare!

Efter en rafflande näst sista tävlingshelg på Ring Knutstorp är det fyra förare som gör upp om den första elektriska STCC-titeln någonsin.

Tesla-föraren Tobias Brink leder mästerskapet med 12 poängs marginal över teamkollega Mikael Karlsson och 17 poäng över Jimmy Eriksson. Regerande mästaren Robert Dahlgren är sista föraren med chans på titeln och är på jakt efter revansch efter en tuff helg på Knutstorp.

Pulsen är extra hög inom Brink Motorsport efter en krasch på Ring Knutstorp mellan teamkompisarna Jimmy Eriksson och Tobias Brink i kampen om segern.

Du behöver abonnemanget +Allt för att se STCC-tävlingarna på Mantorp Park, då ingår allt innehåll på Expressen, DN, över 100 magasin och över 50 lokaltidningar. 99 kronor första månaden, utan bindningstid, därefter 199 kronor i månaden.

Tävlingarna sänds LIVE med start 10.15 och 14.15 på lördag.

Grande Finale på Mantorp Park körs 20-21 september, läs mer här!

Du som redan har ett abonnemang på STCC+ kan fortsatt se tävlingarna live där.

Föregående
Föregående

Kvartett gör upp om första elektriska STCC-guldet i Grande Finale på Mantorp i helgen

Nästa
Nästa

Titelkampen inom Brink Motorsport når kokpunkt med kraschen på Knutstorp