Autocirc fördjupar samarbetet kring hållbarhet med STCC

Autocirc - ett marknadsledande företag kring återanvändning inom bildelsbranschen - och STCC fördjupar sitt samarbete kring hållbarhet inför säsongen 2022.

– Autocircs uppdrag är att optimera återanvändning av bildelar och skapa förutsättningar för en cirkulär ekonomi och hållbar framtid, ett arbete som vi intensifierar med STCC inför säsongen 2022, säger Johan Livered, vd för Autocirc.

– Vi ser fram emot att kunna använda STCC som en stark plattform för att träffas och bygga relationer i vår framtida expansion.

Tillsammans jobbar STCC och Autocirc för en framtida cirkulär modell för skandinavisk elitracing, likväl för reservdelsindustrin för begagnade bilar, med fokus på elektrifiering av fordonsflottan.

– Vi är väldigt glada över att Autocirc utökar sitt samarbete med STCC, säger Micke Bern, vd för STCC.– Tillsammans med Autocirc har vi startat ett projekt för framtidens elitracing, där syftet är att minska vårt fossila avtryck. STCC har en stor ambition att bli så cirkulär som möjligt, och samarbetet med Autocirc är ett avgörande steg på vägen.

STCC TCR Scandinavia startar den 3-4 juni på Ljungbyheds Motorbana i Skåne, mer info här!

Föregående
Föregående

Brink Motorsport tar leverans av första nya Audi RS 3 LMS till Sverige

Nästa
Nästa

Dennis Strandberg avslöjar ny design inför STCC-comebacken